Bestil tid Find vej

Tandlægeskræk

Hvis du har tandlægeskræk, forstår vi godt, hvis du ikke elsker at gå til tandlægen. Det er der mange mennesker, der ikke gør.  Men venter du for længe, risikerer du mere omfattende behandlinger og dermed højere tandlægepriser.

Mange har tandlægeskræk:

Faktisk er 10-15% af alle danskere så bange for at gå til tandlægen, at de aldrig kommer af sted. Det er synd, for går du til tandlægen med regelmæssige mellemrum, har vi nemmere ved at opdage fx små huller. Får du dem behandlet, kan du slippe for mere omfattende behandlinger. Samtidig får du i længden billigere tandlægepriser.

Som tandlæger forstår vi, at du kan være nervøs for smerten og det, der skal ske under en behandling. Derfor giver vi os god tid til at snakke med dig, hvis du har tandlægeskræk. På Tandklinikken i Randers C kan vi tilbyde en meget skånsom bedøvelsesteknik.  Vi kan derfor lægge en lokalbedøvelse stort set uden, at du mærker det.

Er du meget nervøs, fordi det er lang tid siden, du har været ved tandlæge, eller fordi du skal igennem en omfattende behandling, kan vi tilbyde, at du får en beroligende tablet, der tager nervøsiteten. Har du en angst, som omfatter mere end tandlægeskræk, samarbejder vi med dygtige psykologer og foreslår, at du går til psykologsamtaler, før vi gradvist begynder på behandlingen hos os.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →