Plastfyldninger

I dag bliver 99,9% af alle fyldninger lavet af plast, som ikke er så synlige som sølv og ikke indeholder kviksølv. Der er dog ingen grund til at få udskiftet intakte fyldninger af sølv.

Der er lavet omfattende undersøgelser om bivirkningerne ved kviksølv og ud fra dem er der ingen grund til at få udskiftet velfungerende sølvfyldninger med plast. Derfor anbefaler vi, at du kun får udskiftet sølvfyldinger med plast, når fyldninger eller tænder revner, bliver utætte eller knækker – eller hvis du af kosmetiske grunde har et ønske om at få dem udskiftet med plastfyldninger.

Nye fyldninger laves i dag som udgangspunkt altid i plast, der med det rette valg af materialer og teknik kan laves stort set “usynlige”,  dvs. en restaureret tand vil med en flot plastfyldning fremstå som en intakt tand.

 

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →