Bestil tid Find vej

Plastfyldninger

I dag bliver 99,9% af alle fyldninger lavet af plast, som ikke er så synlige som sølv og ikke indeholder kviksølv. Der er dog ingen grund til at få udskiftet intakte fyldninger af sølv.

Der er lavet omfattende undersøgelser om bivirkningerne ved kviksølv og ud fra dem er der ingen grund til at få udskiftet velfungerende sølvfyldninger med plast. Derfor anbefaler vi, at du kun får udskiftet sølvfyldinger med plast, når fyldninger eller tænder revner, bliver utætte eller knækker – eller hvis du af kosmetiske grunde har et ønske om at få dem udskiftet med plastfyldninger.

Nye fyldninger laves i dag som udgangspunkt altid i plast, der med det rette valg af materialer og teknik kan laves stort set “usynlige”,  dvs. en restaureret tand vil med en flot plastfyldning fremstå som en intakt tand.

 

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →