Priser og finansiering

 De fleste af vores tandlægepriser er fastsat ud fra en “særlov” for tandlæger.   Priser, der er ens for alle tandlæger i landet, der er tilsluttet særloven.

Andre priser som f.eks. på kroner, broer, proteser, rodbehandlinger, mm er frie og afhænger bl.a. af behandlingens sværhedsgrad, omfang samt den teknik og de materialer, vi anvender.

Det er lidt med tandlægepriser, som det er med mekanikerregningen. Du kan få billige reservedele, der måske ikke holder så længe og dyre reservedele, som du kan have glæde af i mange år.

I denne tid reklameres der meget indenfor tandsundhed om at være “den billigste tandlæge”, at kunne levere den “billigste tandkrone” mm. for at kunne tiltrække nye patienter.      Vi synes, man i en vis udstrækning i stedet skal holde sig for øje, at der sædvanligvis vil være en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

På samme måde som prisen på en bil vil kunne variere efter mærke, størrelse og kvalitet – på samme vis vil prisen kunne variere for en tandkrone afhængig af materialevalg (porcelæn, zirkonium, Mk-krone, dansk eller undenlandsk produceret, bemaling mm) og ikke mindst udførsel.  Tandklinikken i Sundhedshuset råder over teknik, der muliggør fremstilling af porcelæn-, keramiske samt zirkonium-kroner på klinikken vha fræseteknik…denne teknologi/rationalisering giver klinikken mulighed for at kunne levere dansk fremstillede kroner og broer til konkurrencedygtige priser. 

Til orientering kan oplyses, at Tandklinikken i Sundhedshuset har overenskomsten med Randers Kommune.

Vi anbefaler altid at starte en behandling med en grundig undersøgelse. Det gør, at vi kan rådgive dig optimalt og komme med et individuelt behandlingsforslag og prisoverslag.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →