Bestil tid Find vej

Klinisk tandtekniker hos Tandklinikken i Sundhedshuset Randers

Proteser – Klinisk Tandtekniker:

For de fleste er det et stort skridt at vælge at få lavet en protese. Det har vi fuld forståelse for og har gjort hele processen så enkel som mulig ved at have en dygtig tandtekniker ansat på tandklinikken. På tandklinikken har vi i foråret 2019  igen ansat vores egen kliniske tandtekniker, Morten Pank Fischer.   Morten afløser vores tidligere tandtekniker Gurli Winther, der var ansat hos os fra år 2000 til 2018. At lave gode velfungerende proteser med et flot naturligt udseende er en af de sværeste discipliner indenfor vores fagområde.  Det kræver viden, erfaring og teknisk snilde – men også kendskab til de nyeste teknologier og maskiner, der i dag kan sikre stærkere proteser og med en bedre pasform end tidligere…….og Morten har det hele!   Ca 10 års praktisk erfaring som klinisk tandtekniker og derudover ansættelse som digital ekspert og medudvikler ved et af verdens største foretagender indenfor udvikling af materialer og udstyr til tandlægebranchen. Klinikken har derfor nu investeret i sidste nye avanceret udstyr (IvoBase injection System), således at du også i Randers kan drage fordel af de forbedringer på protesesiden, som dette udstyr medfører.    Stærkere proteser sikrer en bedre holdbarhed, en bedre pasform gør, at protesen ikke så let løsner sig, og det nye udstyr medfører, at du hurtigere kan få din protese. Vi har alle forskellige behov og ønsker om proteser.    Klinikken kan således tilbyde en almindelig prisbillig protese for den, der blot ønsker en pæn alm. protese – (stadig med større styrke og bedre pasform end tidligere).   Ønsker du imidlertid protesetænder med individuelle karakteristika, så klarer vi også det.      Og ønsker du Rolls Royce’n inden for proteser, hvor der er kælet for den mindste detalje, herunder protesens tandkødslignende udseende, da klarer vi også det.   Spørg Morten om de forskellige muligheder og få dem forevist. IvoSmile Design er et hjælpemiddel, hvor vi visuelt hurtigt kan illustrere, hvordan du kommer til at se ud med dine nye tænder:) Med en tandtekniker i huset kan vi tilbyde hurtig hjælp, hvis der sker uheld med din protese, eller du har behov for, at den bliver omstillet.    Det forhold, at klinikken rummer såvel en klinisk tandtekniker som tandlæger, sikrer dig også, at du kun behøver at henvende dig ét sted for at få ordnet dine tænder…..skal du have en ny delprotese eller blot fornyet den gamle, da vil husets tandlæger hurtigt kunne fortælle, hvilke af dine egne tænder, der kan bære en sådan protese;  herefter kan Morten på den baggrund lave delprotesen forankret på de af dine egne tænder, der er bedst egnet hertil.

(PS Vi er den klinik I Randers, som Randers Kommune har tegnet en prisaftale med)

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Klinisk tandtekniker

Morten Pank Fischer

Klinisk tandtekniker

Helproteser

Vi kan nu grundet ny teknologi tilbyde stærkere helproteser med bedre pasform og derved forbedret sugeevne.  Ring og hør nærmere.

Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese uden synlige bøjler. Vi kan nemlig - i stedet for bøjler - fæstne protesen på det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner.

Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det økonomisk overkommeligt.