Parodontose

Parodentose | Paradentose

Parodontose også kaldet paradentose er en betændelse i tandkødet, som har forårsaget svind af den kæbeknogle, der fastholder tænderne. I værste fald kan det betyde, at dine tænder bliver løse. Det er dog muligt selv at gøre noget for at forebygge parodontose.

Kronisk tandkødsbetændelse kan udvikle sig til parodontose, der er betændelse i det omkringliggende væv. Parodontosen gør, at kæbebenet bliver nedbrudt og giver i sidste ende løse tænder.

Der er meget, du kan gøre for at undgå parodontose/paradentose. Det bedste råd er at børste tænder grundigt hver dag og bruge tandstikkere, tandtråd eller små mellemrumsbørster.

Har du parodontose eller begyndende parodontose/parandentose, kan vi hjælpe dig med behandling og giver også antibiotikabehandling i akutte tilfælde. Derudover rådgiver vi altid individuelt og tilbyder en grundig, professionel tandrensning typisk hver 3. måned. Tandrensningen kan have  afgørende betydning for, hvordan parodontosen udvikler sig. 

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →