Rodbehandling

En rodbehandling er typisk nødvendig på grund af dybe huller eller skader på en tand, hvis du fx har slået tanden. Her kan bakterierne trænge helt ind til nerven og give betændelse.

Når der går betændelse i en tands nerve, er det nødvendigt at rodbehandling, fordi betændelsen ellers kan brede sig til knoglevævet omkring roden. Når vi foretager en rodbehandling, fjerner vi bakterierne og nerven. For at sikre, at der ikke trænger nye bakterier ind i rodkanalen, fylder vi rodkanalen med cement.

En rodbehandlet tand er mere skrøbelig end en ubehandlet tand, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at sætte en krone på en rodbehandlet tand. Der er derfor god grund til at gå til tandeftersyn med jævne mellemrum, så vi kan opdage fx begyndende huller.

Ordet rodbehandling får mange til at tænke stærke smerter. Men med en korrekt anlagt bedøvelse, vil behandlingen sædvanligvis kunne udføres smertefri.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →