Bestil tid Find vej

Tandblegning

Tandblegning: Som tandlæger lægger vi altid vægt på, at vores behandlinger skal være sikre og skånsomme. Det gælder også ved tandblegning.  Er dine tænder meget mørke eller gule, kan man ofte med fordel blege dem skånsomt til en lysere farve.

Vi starter en tandblegning med at tage et aftryk til en blød plastskinne. Her skal du lægge en blege-gel i 1-2 gange dagligt og bruge skinnen i en halv til en hel time pr. gang. Efter en uge skal du til kontrol på klinikken, hvor vi vurderer resultatet og eventuelt aftaler en videre behandling.

Tandblegning kan give lidt forbigående kuldefølsomme tænder og let irritation af tandkødet under og efter behandlingen. Derudover er tandblegning uskadelig. Resultatet af en tandblegning kan vare 2- 3 år afhængig af, om du ryger, og hvor meget te, kaffe og rødvin du drikker.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →