Tandblegning

Tandblegning: Som tandlæger lægger vi altid vægt på, at vores behandlinger skal være sikre og skånsomme. Det gælder også ved tandblegning.  Er dine tænder meget mørke eller gule, kan man ofte med fordel blege dem skånsomt til en lysere farve.

Vi starter en tandblegning med at tage et aftryk til en blød plastskinne. Her skal du lægge en blege-gel i 1-2 gange dagligt og bruge skinnen i en halv til en hel time pr. gang. Efter en uge skal du til kontrol på klinikken, hvor vi vurderer resultatet og eventuelt aftaler en videre behandling.

Tandblegning kan give lidt forbigående kuldefølsomme tænder og let irritation af tandkødet under og efter behandlingen. Derudover er tandblegning uskadelig. Resultatet af en tandblegning kan vare 2- 3 år afhængig af, om du ryger, og hvor meget te, kaffe og rødvin du drikker.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →