Implantat

Implantater

Et implantat kan være en god og langvarig løsning, hvis du mister en eller flere af dine egne tænder.

Et implantat består af en tandrod af titanium og en porcelænstand. Tanden sidder derfor helt fast, og har et så naturligt udseende, at selv vi tandlæger kan have vanskeligt ved at se forskel på den naturlige tand og det kunstige implantat. I dag er der stort set ikke den tand, vi ikke kan erstatte med et implantat. Dog vil vi altid vurdere, om det er et implantat, en bro eller en protese, der giver dig det bedste resultat.

Der er stor viden omkring implantater, fordi det faktisk er mere end 40 år siden, man lavede de første. Førhen tilbød man kun broer, som bliver sat fast på eksisterende tænder og proteser, der ikke sidder fast.

Der findes mange forskellige typer implantater, men vi anvender i dag udelukkende implantater af fabrikaterne ASTRA eller STRAUMANN, som er meget anerkendte og veldokumenterede systemer som er udviklet og løbende videreudviklet baseret på meget omhyggelige og systematiske forskningsresultater.
Dette giver dig som patient den størst mulige sikkerhed for, at det er det absolut bedst mulige produkt som indopereres i dit kæbeben.

       

Langt de fleste mennesker – unge som gamle kan få isat implantater. I mange tilfælde er operationen teknisk meget ligetil, men det kan være nødvendigt at foretage forskellige former for lokal knogleopbygning hvis der ikke er kæbeknogle nok der hvor implantatet skal sættes i. Knogleopbygningen kan være et transplantat af egen knogle, kunstig knogle eller en blanding af begge typer.

Har du en protese eller delprotese, som er for løs eller giver dig problemer, når du tygger, kan vi isætte tryklåse, der kan klikkes fast på indopererede implantater. Derved kommer din protese til at sidde fast.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Skriv til os

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →