Broer

Mangler du en eller flere tænder og har sunde nabotænder, kan vi erstatte tænder med en bro. Modsat en delprotese sidder en porcelænsbro fast, og den vil føles som dine egne tænder.

Manglende tænder kan påvirke smilet og ens udseende forholdsvis meget, hvorfor en tanderstatning i form af f.eks. en bro, kan gøre en stor forskel.

        

Porcelænsbroer – Keramiske Broer

På samme vis som ved fremstilling af kroner er det i dag muligt – her på klinikken – med ny teknologi at skanne og fræse mindre porcelæns- og keramiske broer samme dag.   Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang for en sådan behandling……det sparer dig således for et ekstra tandlægebesøg, ligesom du bliver fri for at gå med en midlertidig fremstillet bro indtil den færdige bro er klar.    Da vi har eget laboratorium, har vi endvidere mulighed for at lave individuelle karakteristika i porcelænet, således at farve/udseendet kommer så tæt på dine andre tænder som muligt.

Er det ikke muligt at lave en bro, kan vi i stedet tilbyde at lave et implantat eller måske en delprotese. Hvad der vil være det bedste for dig, vurderer vi ud fra en grundig undersøgelse og en samtale med dig. Er der behov for en protese, har vi en meget kompetent tandtekniker ansat på tandklinikken. Du får derfor foretaget alle behandlinger her på stedet.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →