Tandeftersyn

Tandeftersyn hos din tandlæge eller tandplejer kan gøre en stor forskel – både når det handler om at have sunde tænder og opnå billigere tandlægepriser.

Ved et tandeftersyn hos tandlægen eller tandplejeren rådgiver vi altid om, hvad du kan gøre i hverdagen for at passe bedst på dine tænder.

Kommer du til tandeftersyn hos Tandklinikken i Randers C, med jævne mellemrum, har vi mulighed for at opdage fx begyndende parodontose og huller. Der er dermed større chance for, at huller ikke bliver så dybe, at du får brug for fx en rodbehandling.

Hvor ofte, der er behov for et tandeftersyn, er forskelligt. Nogle kan nøjes med at komme en gang om året, for andre vil det være bedst at komme hver 3. måned.

Vi vil med mellemrum tilbyde at tage røntgenbilleder ved et tandeftersyn, fordi vi her bl.a. kan se begyndende huller på de flader af tænderne, der støder op mod hinanden, og hvor det kan være vanskeligt/umuligt at se dem ved et almindeligt eftersyn.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Skriv til os

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →