Priser og kvalitet

Valg af behandling

Vi undres ofte over, hvordan der reklameres over sundhedsydelser indenfor tand- og proteseområdet.  Man sammenligner pærer og bananer, man ser, at der oplyses om at være bedst eller billigst uden hold i virkeligheden.  Det er blevet et broget marked som den enkelte patient kan have svært ved at orientere sig i.    På trods af ovenstående opfordrer vi dog til, at man – foruden prisen – også tænker over, hvilket produkt, man køber.

F.eks. kan kroner være fremstillet af vidt forskellige materialer, der giver forskelligt kosmetisk resultat og holdbarhed. Og det samme gælder for proteser, implantater og fyldninger mm.

Vi bliver nogle gange spurgt om, hvad et implantat koster…..men det kommer jo an på opgaven, hvilken type implantat skal indsættes, hvad er kravet til implantatet og er der tilstrækkelig med knogle til at placere det i  (eller skal der først laves knogleopbygning?)   Man spørger således heller ikke blot en bilforhandler om, hvad en bil koster….. det afhænger jo af, om det skal være en folkevogn eller en mercedes, skal den være elektrisk, med automatgear osv??

DERFOR vær nysgerrig, spørg ind til produktet og bliv oplyst.  Indhent gerne en second opinion.

Priser for tandbehandlinger

Ingen ”smartness”……vi ønsker at behandle vore patienter, som vi selv gerne vil behandles….med seriøsitet!   Det skal være en god oplevelse, og det betyder at vi leverer

  • N Opmærksomhed og god service i trygge rammer
  • N Et godt produkt
  • N Med holdbarhedsgarantier
  • N Til en fornuftig pris
  • N Uden ekstra tillæg og skjulte gebyrer for at annoncere billigere priser.

Vores priser og kvalitet tåler sammenligning

IMPLANTATER

10 års garanti

KRONER OG PORCELÆNSFACADER

10 års garanti

HEL OG DELPROTESER

Op til 7 års garanti

ALM. FYLDNINGER

2 års garanti

Erfaring og kvalitet af udførelsen

Tandlægeydelser, proteser, implantater mm er jo ikke færdige produkter, der blot rækkes over disken. Så pris og produkt skal alene ikke være afgørende for valg af behandlingssted.  På samme måde som en maler kan male grimt med en god maling, eller en tømrer kan slå et udmærket søm skævt i, på samme måde afhænger kvaliteten af vores produkter også af

  • N Vores viden og tekniske færdigheder (Gennem konstant videre- og efteruddannelse søger klinikken konstant at være opdateret og på forkant)
  • N Vores erfaring (Klinikken råder over en stor erfaring på tværs af behandlergrupperne)
  • N Vores ”værktøj” (Vi investerer kontinuerligt i ny teknologi, der skal sikre kvaliteten af de produkter vi leverer.  Vi har f.eks. etableret eget laboratorium og fik i efteråret 2020 af Lægemiddelstyrelsen via tilsyn deres stempel på, at det lever op til gældende krav.)

Skriv til os

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →