Tandkroner

Har du en svag tand, kan en krone være det, der styrker den, så du ikke mister den. 

En svag tand kan fx være en tand, der er i fare for at knække, fordi den har store fyldninger, er rodbehandlet eller er revnet. Derudover vælger flere også en tandkrone af kosmetiske årsager, hvis de fx har en mørk tand. 

Skal vi sætte en tandkrone på en tand, skal der være en sund tandrod og mulighed for at sætte tandkronen på den resterende del af den naturlige tand. 

 

       

Vi fremstiller både tandkroner i rent porcelæn, som har det mest naturlige udseende, og forskellige keramiske materialer. Endvidere i guld og zirkonium, som begge er meget stærke, samt som metalkeramikkroner, der er en metalkrone med påbrændt porcelæn. Hvad der er det rette for dig, vil afhænge af dit konkrete behov.

Med ny teknologi er det i dag muligt at skanne og fræse porcelæns- og keramiske kroner samme dag.   Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang for en sådan behandling……det sparer dig således for et ekstra tandlægebesøg, ligesom du bliver fri for at gå med en midlertidig fremstillet krone indtil den færdige krone er klar.    Da vi har eget laboratorium, har vi endvidere mulighed for at lave individuelle karakteristika i porcelænskronen, således at farve/udseendet kommer så tæt på dine andre tænder som muligt.

 

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vi passer på din mund

Vore mange års erfaring kombineret med nyeste viden indenfor tandsundhed sikrer dig den bedst mulige tandbehandling.  Vi lytter til dine ønsker og forventninger, og sammen fastlægger vi den behandling, der tjener dig og dine tænder bedst.

Den bedste teknologi

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde:  vi har det nyeste tekniske udstyr, og vi anvender kun de bedste materialer – det kombineret med løbende videreuddannelse indenfor nyeste behandlingsmetoder sikrer dig en god behandling.

EKSPERTISE TIL DIG

Tandlæger, kæbekirurger, tandplejere og klinisk tandtekniker samlet under samme tag!    Ved komplekse eller særlige behandlingsbehov sikrer vore mange ekspertiser dig den rette behandling.   Det handler om know how!

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →