Om os

EN GOD OPLEVELSE..!

At gå til tandlæge er for mange ”et nødvendigt onde”….men sådan behøver det ikke at være!.  Vi bestræber os for altid at give dig en god oplevelse!

Til en god oplevelse hører alt fra god personlig service til omhyggelighed og kvalitet af den tandbehandling, du måtte efterspørge.  Vi sætter således dig og dine ønsker i centrum!     Tryghed og tillid til os som behandlere er afgørende, hvorfor vi ved hjælp af spejl, røntgen og andre hjælpemidler sikrer os, at du kan følge med i vore fund – og at vi sammen ud fra disse og dine egne ønsker nøje kan gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder, der foreligger.  Herefter kan vi så aftale den videre behandling.

Som en af Danmarks store tandklinikker, beskæftiger vi både tandlæger, klinisk tandtekniker, kirurger og tandplejere. Vores indbyrdes samarbejde gør, at hvis du en dag har behov for mere omfattende behandlinger, så skal du kun henvende dig ét sted!

Gennem løbende efteruddannelse holder vi os opdateret med udviklingen indenfor tandpleje og anvender nogle af de nyeste teknologier, der kommer dig til gode.

Kommer du som ny patient, sætter vi altid ekstra tid af ved dit første besøg.   Vi glæder os til at se dig!

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →

Team Kruhöffer →

KÆBEKIRURGER →

KLINISK TANDTEKNIKER →