Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det en økonomisk god løsning, hvis du mangler mange tænder.

En delprotese, der også bliver kaldt en unitor, kan erstatte en eller flere tænder. Med metalbøjler og et indbygget metalstel hviler en unitor på de tilbageværende naturlige tænder. Det giver en god stabilitet og tyggeevne.    Imidlertid kan metalbøjlerne undertiden være kosmetisk skæmmende – men da kan alternative løsninger til fastholdelse af protesen – i stedet for bøjlerne – komme på tale;  der kan således indsættes “tryklåse” på tilbageværende tænder eller på implantater for at løse opgaven kosmetisk tilfredsstillende.   Men lad os tage en snak om det og i fællesskab beslutte hvilken løsning, der er den bedste for dig.

Ring til os på tlf:

}

Åbningstider

Mandag – torsdag 8 – 17

Fredag 8 – 15

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider, kan du kontakte tandlægevagten her.

Helproteser

Vi kan nu grundet ny teknologi tilbyde stærkere helproteser med bedre pasform og derved forbedret sugeevne.  Ring og hør nærmere.

Proteser uden bøjle

Du kan i dag få en protese uden synlige bøjler. Vi kan nemlig - i stedet for bøjler - fæstne protesen på det, vi kalder tryklåse eller teleskopkroner.

Delprotese

En delprotese er en god løsning, når du har naturlige tænder, som delprotesen kan støtte på. Samtidig er det økonomisk overkommeligt.

Vores ekspertise inkluderer også:

Proteser-tryklåsproteser

Protese eller delprotese kræver besøg hos tandlæge og tandtekniker.
I Tandklinikken i Sundhedshuset møder du begge samme sted.

Læs mere →

Kroner og broer samme dag

Klinikken tilbyder kroner og broer lavet i ét besøg/samme dag.  Det betyder, at du kun behøver komme 1 gang til en sådan behandling.

Læs mere →

Implantater

Kan du se forskel på naturlige tænder og implantater? Faktisk kan det være vanskeligt selv for en erfaren tandlæge!

Læs mere →

Kosmetisk tandpleje.

Vores ønske er at skabe et naturligt resultat. Hør om mulighederne og få individuel rådgivning om kosmetisk tandpleje som fx tandblegning.

Læs mere →