TANDLÆGESKRÆK

Vi forstår godt, hvis du ikke elsker at gå til tandlægen. Det er der mange mennesker, der ikke gør. Venter du for længe, risikerer du mere omfattende behandlinger og dermed højere tandlægepriser.

Faktisk er 10% af alle danskere så bange for at gå til tandlægen, at de aldrig kommer af sted. Det er synd, for går du til tandlægen med regelmæssige mellemrum, har vi nemmere ved at opdage fx små huller. Får du dem behandlet, kan du slippe for mere omfattende behandlinger. Samtidig får du i længden billigere tandlægepriser.

Som tandlæger forstår vi, at du kan være nervøs for smerten og det, der skal ske under en behandling. Derfor giver vi os god tid til at snakke med dig, hvis du har tandlægeskræk. På tandklinikken kan vi tilbyde en meget skånsom bedøvelsesteknik med et ”computer-styret” bedøvelsesapparat. Vi kan derfor lægge en lokalbedøvelse stort set uden, at du mærker det.

Er du meget nervøs, fordi det er lang tid siden, du har været ved tandlæge, eller fordi du skal igennem en omfattende behandling, kan vi tilbyde, at du får en beroligende tablet, der tager nervøsiteten. Har du en angst, som omfatter mere end tandlægeskræk, samarbejder vi med dygtige psykologer og foreslår, at du går til psykologsamtaler, før vi gradvist begynder på behandlingen hos os.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil tale med os om din tandlægeskræk. 

Jeg vil gerne ringes op!