Behandlinger

Som din tandlæge i Randers lægger vi stor vægt på at rådgive dig og tilbyde behandlinger, der bedst sikrer, at du kan have sunde tænder i mange år.

Der kan være vidt forskellig grund til at gå til tandlægen. Nogle skal have et tandeftersyn, andre en rodbehandling, en tandblegning, et implantat, en protese eller noget helt andet! Vi lægger stor vægt på at forebygge og tilbyder derfor altid en individuel tilrettelagt behandling.

Som en af Danmarks største tandlægeklinikker har vi et stort hold af erfarne tandlæger, som består af tandlæge Frank Kruhöffer, tandlæge Trine Bay Jensen, tandlæge Katrine Kragh Sørensen, tandlæge Louise Ernst Schou, tandlæge Mie Kreutzmann Jørgensen, tandlæge Søren Strabo og tandlæge Thomas Borup. Samtidig holder vi os konstant opdateret med udviklingen og bruger nogle af den nyeste teknologi inden for fx ultralyd, laser og el- kirurgi.

Når du kommer hos os første gang, sætter vi altid god tid af til en samtale, så vi kan vurdere, hvad der vil være den bedste tandbehandling for dig. 

Tandeftersyn kan bidrage til færre behandlinger og dermed betyde en mindre tandlægeregning.

Bestil tid!